Een nieuwe oer-uitdaging in de provincie Drenthe!

In je eentje 500 km tijdrijden over de 1e legendarische TT route van 1925 door de mooiste Provincie van Nederland. Waar in vroeger tijden de helden op hun 500CC motoren door Drenthe raasden kun jij nu in de stijl van Tom Dumoulin je tijdrit kwaliteiten testen in deze ultra tijdrit op de racefiets van maar liefst 500 KM. Gaat het je lukken deze uitdaging binnen 30 uur te voltooien?

Ga de uitdaging aan

Deze ultra tijdrit is een fysieke en mentale slijtageslag die het uiterste van je lichaam en geest vraagt. De uitdaging is dan ook alleen weggelegd voor de sportieve wielersporter die van een unieke uitdaging houdt. 500 Km als eenzame fietser tegen de wind in jezelf tegenkomen, is beleven wat tijdrijden in optima forma is. Of je de tijdrit nu rijdt op je sportieve racefiets of op de speciaal geprepareerde tijdritfiets met ossekopstuur en dichte wielen, voor iedereen geldt, de benen moeten het doen! Vanaf het moment dat je het startpodium verlaat!

Op en top verzorging

Een tijdrit van 500 Km fietsen vergt natuurlijk de nodige energie. Daar zal het je in de TT Drenthe 500 niet aan ontbreken, want wij zorgen onderweg voor de benodigde energie. Van start tot finish begeleiden wij je met alles wat je nodig hebt om deze ultra topprestatie te kunnen leveren. Na iedere TT ronde van 50 Km verzorgen we je in ons Start & Fan Park met de benodigde sportvoeding en fruit. Mocht je onderweg een nieuw wiel moeten steken of anderszins pech hebben dan wordt je opgevangen door onze rijdende mecaniciens.

Inschrijving

Inschrijven kan  voor de individuele tijdrit als team van 2, 3, 4 of 5 personen voor de ploegentijdrit (in estafettevorm) of als ligfiets/velomobiel.

Minimumleeftijd om deze uitdaging aan te gaan is 18 jaar.

Het inschrijfgeld bedraagt individueel € 60,- en voor de teams € 60,- per persoon.

Wat zit hier allemaal in;

• Uniek parkoers van 500 kilometer over de historische TT Route door Drenthe
• Chip voor tijdsregistratie
• Volledige verzorging iedere doorkomst in het Start & Fan Park
– Sportvoeding & Fruit
– Drinken (water/dorstlesser/thee en meer)
– Pechhulp onderweg
– EHBO’ers onderweg
– Sportmassage
• Evenementenverzekering
• Kleedgelegenheid/douche

Iedere passage een geweldige helden aanmoediging in het Start & Fanpark Meld je nu aan!